15:37 / 06.09.2023.

Autor: HRT

Veseli i zabavni šou Volim Hrvatsku i ove jeseni na Prvom!

Volim Hrvatsku, 10. sezona, 14. emisija

Volim Hrvatsku, 10. sezona, 14. emisija

Foto: HRT / HRT

Jedanaestu sezonu s već poznatom ekipom – kapetanima Goranom Navojcem i Dušanom Bućanom te voditeljem Mirkom Fodorom i njihovim gostima igramo poučne igre, testiramo znanje, pjevamo, plešemo, zabavljamo se. U svoje će timove i ove godine kapetani okupiti poznate sportaše, pjevače, glazbenike, glumce, voditelje koji će se nadmetati u zanimljivim igrama – pantomimi, prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi. Hrabro će pokazati i kakvo im je opće znanje u igrama liste, pogodi fotografiju i sretan rođendan, a u zadnjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno „pitati“ i kolo sreće. Za ritam, štimung, pjesmu i ove je sezone zadužen Ante Gelo, njegov bend i sjajni pjevači – Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras.

U prvoj emisiji, u Dušanovom timu igraju: daljinska plivačica Dina Levačić, glumica Ana Vučak Veljača i glumac Hrvoje Kečkeš. Na suprotnoj strani, u Goranovom, glumice Mirna Mihelčić i Ecija Ojdanić, te glumac Paško Vukasović.

Programska najava

Iza pozornice

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!