10:00 / 10.10.2023.

Autor: HRT

Četvrta emisija 11. sezone

Volim Hrvatsku, 11. sezona, 4. emisija

Volim Hrvatsku, 11. sezona, 4. emisija

Foto: HRT / HRT

Jedanaestu sezonu s već poznatom ekipom – kapetanima Goranom Navojcem i Dušanom Bućanom te voditeljem Mirkom Fodorom i njihovim gostima - igramo poučne igre, testiramo znanje, pjevamo, plešemo, zabavljamo se. Uspješni sportaši, poznati pjevači, glazbenici, glumci, voditelji nadmetat će se u zanimljivim igrama – pantomimi, prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi. Hrabro će pokazati i kakvo im je opće znanje u igrama liste, pogodi fotografiju i sretan rođendan, a u zadnjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno „pitati“ i kolo sreće. Za ritam, štimung, pjesmu i ove je sezone zadužen Ante Gelo, njegov bend i sjajni pjevači – Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras.


U četvrtoj emisiji, u Dušanovom timu igraju: kajakašica Anamarija Govorčinović, glazbenik Mak Murtić, komičarka Marijana Perinić.

U Goranovom - pjevačica Albina, modni kreator Ivan Alduk, glumica Dora Fišter.


Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Programska najava

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!