Sretan Božić!

Ne propustite ovogodišnje božićno izdanje zadnje 15. emisije u ovoj 4.sezoni zabavnog serijala „Volim Hrvatsku“!

Bratska borba vodila se do samoga kraja, a tko je odnio pobjedu saznajte u nedjelju 25.12. u 17:40, na HTV1.

A evo i tko se pridružio timovima naših kapetana: glumac Jan Kerkeš, voditelj Dean Pelić i glumac Vedran Mlikota branili su muške boje u Bojanovom timu dok se kapetan Goran u posljednjoj emisiji oboružao ženskim snagama. Za njega su igrale Ruža Janjiš, Iva Šulentić i Danijela Martinović.

Mirko Fodor tražio je odgovore na sljedeća pitanja:

Zlatnu Arenu Pulskog festivala za najbolju mušku ulogu u filmu „Ljudožder vegeterijanac“ osvojio je koji glumac? Dalmatina je popularni naziv za autocestu A1 ili A3? Tko je u svom književnom djelu sagradio Dvore od oraha? Koje godine je Eurosong održan u Zagrebu? Kojom se umjetnošću bavi Krležin Filip Latinovicz? Bednja, Plitvica i Mura pritoke su - koje rijeke? Na dar Isusu  mudraci su donijeli smirnu, tamjan i ? Koji slavonski grad leži u dolini koju su već Rimljani zvali Vallis aurea? Koliko Hrvati godišnje popiju vina po glavi stanovnika, a koliko potroše na kupnju božićnih darova?

Kroz 15 emisija za nas i vas  svirao je i pjevao  band Ante Gele i podsjetio nas na 90 hrvatskih hit pjesama.

Kome je bilo naklonjeno „kolo sreće“, a kome je u ruci eksplodirala „rođendanska torta“ u 15.emisiji provjerite u nedjelju na HTV1 prije Dnevnika.

 

Sreatn Božić i Nova godina 2017.!

 

 

Scenarist: Alen Đurica

Redatelj: Ivan Miladinov

Urednica emisije: Andrijana Škorput

Urednica projekta: Elizabeth Homsi