Hoće li 13.emisija konačno biti sretna za Goranovce?

Još  su tri emisije do kraja ovog četvrtog serijala „Volim Hrvatsku“ i još uvijek je neizvjesno hoće li kapetan Goran sustići bratove pobjede.

U 13-toj emisiji čekaju vas Goran i njegov tim: košarkaš Marko Arapović, pjevačica Neda Parmać i tv novinar Hrvoje Hrengek.

Na suprotnoj strani su Bojan i njegov tim: glumica Tara Rosandić i pjevačice Sanja ParmaćIvanka Mazurkijević.

Šarmantan , strog i pravedan voditelj MirkoFodor nije dopuštao došaptavanje jer pravila game showa moraju se poštovati.  Jesu li pitanja bila teška, prosudite sami.

Tko je autor glasovite klapske pjesme "Dalmatino, povišću pritrujena"?

Koliko zvona danas ima zagrebačka katedrala - 6 ili 8?  Medica je rakija od meda, a gvirc ili medovina je? Tko je autor glasovite klapske pjesme "Dalmatino, povišću pritrujena"? Kako se zovu gljive koje rastu pod zemljom, karakteristične za istarsku gastronomiju? Koji je naš grad Europska prijestolnica kulture 2020. godine Iz koje je Tijardovićeve operete arija "Daleko me biser mora"? Koji je naš producent, Osječanin, radio sa Spielbergom na "Schindlerovoj listi" i s Ridleyem Scottom na "Gladijatoru"? Što je ašnbeher u Zagrebu? Koliko je ljudi u Hrvatskoj svakoga dana na bolovanju?

Ekipe „Volim Hrvatsku“  očekuju vas u nedjelju na HTV1 prije Dnevnika.

 

 

Scenarist: Alen Đurica

Redatelj: Ivan Miladinov

Urednica emisije: Andrijana Škorput

Urednica projekta: Elizabeth Homsi